Frukt och grönt

Idag har det handlats mängder med frukt och grönsaker på möllan. Blligt var det, och betydligt mycket roligare än att gå och plocka i en tråkig kyldisk på Coop. Detta får man göra oftare!

Ett företag ringde angående en praktikplats jag sökt, det var väldigt förvirrat hela samtalet och nu när vi lagt på vet jag inte riktigt vad som blev sagt egentligen. Men han verkade intresserad av att ta in mig i höst eftersom jag inte riktigt kan nu i sommar, men det är ju lite svårt för mig att veta hur min skola kommer se ut till hösten.
Han skulle höra av sig igen, så vi får väl se hur det blir.


Mangokatastrof

Jag försökte precis göra en smothie med mango till frukost, det slutade i total katastrof. Hela botten på behållaren sprack och allt rann ut över hela mig och mixern. Dags att skrota den... Och ingen smothie till mig :(

Jag var helt slutkörd igår kväll, det har blivit för mycket sol och för mycket akitviteter på sistone, speciellt solen är jag inte van vid. Så jag stannade i sängen hela kvällen igår, huvudvärken passade på att komma och hälsa på också. Men jag har haft en superbra helg! Påskmiddagar hos alla nära och kära, det gillas :)

Men idag är jag piggare! Jag ska träffa pappa och äta SUSHI i Limhamn (älskar deras sushi) och slava på Strandhem, härligt!


Balkongpremiär

Ska snart iväg på disko-jympa! Vet egentligen inte riktigt vad dte innebär, men det låter spännande :) Sen är det dags att mata min kära pappas fiskar, jag passar på och lånar deras trädgård en stund när jag ändå är där och njuter av vädret!

Hade en märklig jobbdag igår, det var för en gångs skull riktigt trevligt att jobba... Var ute på lunchen också och njöt av solen.

Sen var det premiär för balkongen, satt ute och åt middag. Ska verkligen njuta den här helgen :)

Splittrat inlägg

Nu kommer det bli ett något splittrat inlägg här på bloggen känner jag, har massa små trådar som jag vill ha med. Det är bara till att hänga med här nu :)

Jag kände att det var en väldigt bra dag överlag idag, först och främst fick jag skjuts till Helsingborg av pappa. Det förkortade min restid med 35 minuter, härliga sovmorgon! :)

Sen hann jag göra klart en uppgift i skolan som gör att jag inte behöver åka in imorgon, jag kan stanna hemma. Detta leder till att jag har egentligen "påsklov" fr.o.m. idag i två veckor! Sen är det ju så att de som känner mig vet att det är lite svårt för mig att ha lov helt och hållet, jag ska läsa en kurs på tre dagar nästa veckan. Och jobba lite.

Jag jobbade kväll nu idag och jag har aldrig varit med om något liknande, tre timmars jobb och jag får betalt för 6,5 timmar! Jag hann cykla hem medan det fortfarande var ljust, härligt :)

Men...
I trappan möttes jag av en lapp som vänligt påpekade att vår hyra höjs med 2,68 procent fr.o.m. maj månad. Ingen jättesumma, men ska det hålla på så här varje år så flyttar jag snart.



Sen var vi ju i Barcelona, det har jag inte hunnit berätta om. Det var 27 grader och strålande solsken, Nille och de andra brände sig som tusan. Ingen som lyssnar på mig som vanligt, men kanske har de lärt sig något? :P Det var iaf superskönt att komma bort, njöt verkligen.








Barcelona, här kommer vi! Eller?

Nu är det tänkt att vi snart ska bege oss till flygplatsen. Jag vet dock inte om vi kommer komma till Barcelona idag. Tågen är försenade, en del flyg är inställda på Kastrup pga. vädret och det är en strejk bland de som lastar väskorna på planen. Tjoho!

Men, jag hoppas på att jag sitter på en uteservering sent ikväll med ett glas vin i handen!

Kramar till er alla

Vårdag

Helgen är inte helt slut än, men det som har varit på min lång-helg än så länge har varit riktigt bra! I fredags satt jag hela dagen med skolarbete, fick riktigt mycket gjort. Middag hos mina föräldrar då även brodern hittat hem, trevligt!

Igår putsade jag fönsterna och städade undan, sydde på lite kläder som gått sönder osv. Sen var vi en sväng ut i stugan och klippte och hade oss, avslutade med en promenad ner till havet. Det var en underbar vårdag! Kvällen avslutades med middag och håruppsättningar hos Emelie, vi såg även en film som inte var speciellt bra. Den var jättesvår att förstå sig på, och jag blir så irriterad när jag inte fattar. Never let me go hette den.

Idag ska jag skriva på mitt tal som jag ska hålla imorgon, promenera, handla mat -> vilket leder till laga mat.

Och idag ska jag även, oavsett vad Nille säger, börja kolla på vad jag ska packa med mig till Barcelona :)


RSS 2.0