Skörd

Jag har odlat potatis på balkongen. Blasten har blivit så hög att den trillade huller om buller och knäcktes, så jag fick dra upp dem idag. En liten skörd blev det iaf!


En glimt

Här kommer en glimt av inredningen i nya lägenheten. Så här ser mitt nattduksbord ut just nu! Det kommer mer bilder!


Tävling

Vi har blivit anmälda till en tävling för bästa examensarbete kallad ByggOpus i tidningen Byggindustrin. Det är jättekul att bli nominerade och det är ett bevis på att vi har gjort bra ifrån oss. Vi var inne på hemsidan och läste lite, bland annat om priset. Tyvärr är det inga prispengar i potten utan man vinner äran och en verktygslåda... Lite snopet kanske, men jag behöver verkligen en verktygslåda så hoppas det ligger verktyg i lådan också!

Exjobbsredovisning

Jag överlevde exjobbsredovisningen, jag var hemskt nervös på morgonen och tänkte att det kommer aldrig gå. Men när jag väl stod där uppe så gick det himla bra och nervositeten försvann! Men tyvärr blir det lätt att när man är så nervös som jag blir inför en presentation så tappar jag helt fokus från själva innehållet och det som ska presenteras eftersom nervositeten tar väldigt stor plats i ens huvud. Därför tycker jag att vi kunde gjort en bättre presentation egentligen om man tittar på innehållet. MEN, jag är så nöjd att jag tog mig igenom det!

Jag är nu ingenjör! :)

Tillbaka!

Jag är tillbaka! Tillbaka till verkligheten, har levt i en liten bubbla på sista tiden. Jag har redovisat mitt exjobb, tagit examen, flyttat, börjat ett nytt jobb... säkerligen glömt att nämna något, men egentligen räcker väl det gott och väl? Jag återkommer snart med lite fler inlägg!

RSS 2.0