Mat, delad smak

Vi har lite olika matstil här hemma. Gissa vem som äter vad ikväll?


Rökt lax med avokado och Lenas goda nybakade bullar.



Bacon med ägg och Lenas bullar.

Midsommar


















Frukost

Idag har det vankats lyxfrukost för min del. Sambon ligger och sover eftersom han har jobbat natt, så jag har försökt göra frukost till mig själv så tyst som möjligt. Jag kan ju lätt konstatera att han hade ändå inte velat äta min frukost, han är mer bull-typen :)


Knäckemackor med ägg, avocado, kräftstjärtar och dill. Mums!

Nu ska jag bara försöka tugga tyst också så han inte vaknar av krasandet...

Klagande

Vilket fint väder det blev nu ikväll, och vad gör jag då inne och ugglar för? Jag satt på balkongen och njöt men det blev så himla varmt så var tvungen att gå in :P vilka problem man kan ha, aldrig är det riktigt bra.

Har inte mått så bra de senaste dagarna. Har råkat ut för allt möjligt konstigt. Illamående, huvudvärk, halsont, ont i magen, chili i ögat, satte i örhänget så det började blöda, blodblåsa på tån m.m... Ja, en himla massa små skavanker. Hoppas bara det räcker nu på ett tag ;) så nu har jag iaf fått klaga på det också.

Nå, vad är bra då? Jo att det är midsommar på fredag och det ser jag framemot. Förhoppningsvis få njuta lite och att vi slipper regn!


2 år avklarade, så himla skönt

Tjohoooo! Jag klarade mina tentor! Jag satte dessutom fyror (VG) på dem båda två! Jag blev så glad att jag ville hoppa runt i hela lägenheten, skåla med champagne eller ja jag vet inte riktigt vad. Kanske låter lite överdrivet, men jag har kämpat som en gris de två senaste åren och det har lönat sig :) Ett år kvar på den här utbildningen, inga fler tentor det sista året utan bara arbeten, yes yes yes :)

Vi åt en riktig kanonmiddag här hemma ikväll, firade lite. Färsk lax, sparris, avocado, potatis. Mums mums

Ont, aj aj

Jag vet inte riktigt vad min kropp vill just nu. Jag sitter på gumpen hela dagarna och får ont i ryggen av det, men sen när jag går ut och går för att ryggen blir mycket bättre då, ja då får benet helt plötsligt ont! Någon jäkla sträckning på baksidan av låret. Suck.


Försommar

Det börjar kännas som sommar nu.


Tur att han har täckning med iPhonen även på en åker, livet hade ju gått under annars!






Ryggont

Jag har avslutat första veckan på praktiken/sommarjobbet. Det blev egentligen en mjukstart med lite färre dagar, men jag tycker ändå att vi har kört igång rätt ordentligt. Jag kastades in i ett projekt och har hunnit med en hel del. På måndag ska jag vara med och hjälpa de nya sommarjobbarna att komma in i projektet.

Igår kväll var vi ute och åt middag med Armend och Marianne, T-bone fick det bli för Nille har längtat så efter deras tre-rätters :) Det var supergott. Men framåt kvällen fick jag så himla ont i ryggen, så jag led mig igenom den sista biten. Jag trodde det skulle gått över till idag men det har det inte. Jag funderar på vilket som är bäst, att vila eller att ut och röra på mig? Får kanske bli en kombination.

Ikväll är det dags för grillning hos oss och sedan utgång, hoppas vädret håller i sig!

Jag klarade min konstruktionstenta! Jag som inte ens hade tänkt skriva den från början för jag tyckte kursen var grymt svår, men det var ju tur jag kom på andra tankar :)

Festival

Då har det hänt en hel del sen senast jag uppdaterade. Mina tentor är skrivna, jag har gått på sommarlov! Hoppas bara att jag har klarat tentorna också, så man inte behöver skriva om dem!

Jag har hunnit med tre dagar på Siesta-festivalen i Hässleholm. Det var en väldigt blandad upplevelse, skitkul men samtidigt störtjobbigt ibland. Nätterna var iskalla i tält och dagarna var så varma att man inte visste var man skulle bli av. När jag kom hem hade jag halva kampingens gärsmatta med mig, jag har aldrig varit så svart/brun på kroppen som efter de här dagarna. Jag såg ut som en liten lergubbe! Jag har blivit nyförälskad i Håkan Hellström, han var grym på fredagens konsert :)

Imorgon startar jag 6 veckors sommarpraktik, efter det tänkte jag faktiskt vara ledig!

RSS 2.0