Blodomloppet

Jag klarade det! 5,6 km utan att stanna. Och jag vill göra det igen!


Sommar på gång

Tjohoo, första dagen detta året som jag är barfota i gräset! Härliga känsla!



Lovefilm

Jag har testat Lovefilm.se genon Buzzador. Det är en tjänst som gör det möjligt att prenumerera på DVD-filmer och Bluray-filmer. Man skapar ett konto på deras hemsida och gör upp en lista med filmer och serier som man vill låna hem för att se. Det är även möjligt att välja prioriteringsordning om det är någon film som man vill se först t.ex. Sedan skickar Lovefilm hem två filmer i taget, när man returnerat dessa filmer i ett medföljande kuvert skickar de nästa två filmer på listan. Sen kan man gå in och ändra och lägga till i filmlista hur mycket som helst, precis när man vill.

Jag tycker det är en smart tjänst, enda problemet är att jag tittar så sällan på film att jag får ju aldrig hem några nya filmer då :P Plus att jag verkar ha svårt för att hitta till en brevlåda för att kunna posta filmerna i retur... men annars är det smart och smärtfritt!

Renovering mitt i natten

Kvällen i går var lite annorlunda. Jag åt kanelbullar till middag, var på fest, och sen när jag kom hem därifrån mitt i natten ställde jag mig och målade om vårt köksbord. Jag var helt nykter ska jag kanske tillägga. Jag kände helt enkelt att det gällde att vara effektiv eftersom bordet ska torka mellan målningarna i ca åtta timmar. Perfekt att sova åtta timmar och sen kliva upp och lägga nästa lager :)


Positivt

Det är väldigt mycket blandade känslor i mitt liv just nu. Det händer en hel del riktigt bra saker samtidigt som en del mindre roliga saker. Men det är väl det som livet oftast består av, upp och ner, hit och dit. Men vi försöker fokusera på det positiva i detta inlägget.

Nu börjar flytten närma sig, det har verkligen fixat sig till det bästa med allt. Mötet på banken gick kanon! Jag känner mig så glad över flera saker, nu i helgen ska jag bestämma kulör på fondväggarna och det är jätteroligt att få inreda. Det här är verkligen vårt hem, vi kan göra det mesta precis som vi vill. Det absolut bästa är att boendekostnaden kommer förändras drastiskt och vi får en inglasad balkong! "Petras rum" kommer det heta eftersom sambon mest sitter inne ;)

Exjobbet börjar bli färdigt, vi är inne i slutskedet. Jag tror att det kommer att bli bra det här. Det är bara den där presentationen, hoppas den går smärtfritt...


Kontaktannons

Sökes: en mörk, tyst och sval bunker med sovplats.

Finnes: grannar som flyttar möbler mitt i natten, sambo som sätter igång musik på högsta volym precis när man somnat, väldigt tidig morgonsol som lyser rakt in på kudden, drömmar som är väldigt konstiga.

Behöver jag uttrycka mig klarare? Jag är trött, och vill inget annat än få sova ordentligt en natt!

Växter på balkongen

Det är dags att börja planera för vad man ska ha på balkongen i år. Det är lite svårare i år än tidigare eftersom vi flyttar till ny lägenhet med inglasad balkong i början av sommaren. Det innebär att jag vågar inte ha för mycket växter eftersom det blir jobbigt i flytten, samt att det blir svårare att planera växter som klarar både av att stå ute och inne på den inglasade balkongen.

Jag har iaf blivit lovad ett tomatskott av en duktig tomatodlare. Hoppas jag lyckas hålla den lilla plantan vid liv bara.

Jag längtar efter min inglasade balkong!!

Valborg

Igår var det dags för valborg. Vi började tidigt i Lund i stads parken, det var mycket folk som vanligt. Jag blev utskrattad senare på kvällen pga. min något konstiga bränna på bröstet, jag har inte bränt mig någonstans förutom just under halsen. Men jag fick ge igen sen, för min lilla vän hade lyckats få fina ränder efter sina solglasögon i ansiktet :) Så nu har jag precis köpt solkräm som räcker för oss alla hela sommaren! På kvällen trotsade vi den kalla vinden och satt ute och grillade och åt. Vilket betyder att jag har ont i halsen idag...

Nu sitter jag med en caffe latte som jag gjort själv, det är inte ofta jag gör kaffe till mig själv. Brukar bara brygga om det är någon annan som också vill ha. Och jag trodde inte jag skulle lyckas, men det blev riktigt gott!

RSS 2.0