Familjen

Vi har fått "tillskott" i familjen den senaste tiden ;)




Sommar och höst

Sommaren lider mot sitt slut. En del av mig känner att det är okej, även om vädret inte alltid har visat sig från sin bästa sida så är det dags för lite höst. Jag hade gärna velat ha lite fler varma sommarkvällar med parkhäng, vindrickande på balkongen osv. Jag har spenderat mycket tid på Strandhem och med familjen den här sommaren och det är jag väldigt glad för. Nu är det dags att blicka framåt och försöka samla kraft till att börja den nya utbildningen.

Jag laddar den här sista veckan genom att ta tag i småsaker som man skjutit på, dessutom varvar jag nytta med nöje för att få njuta lite den sista lediga tiden. I helgen ger jag mig iväg på campingäventyr!

Ystad Saltsjöbad

Mamma och jag besökte Ystad Saltsjöbad förra veckan. Vi tog ett spapaket med övernattning och trerättersmiddag. Det var väldigt fint och skönt avslappnande, man blev dock något rastlös när man badat i nästan alla pooler som gick att bada i. Tack för en trevlig tripp mamma, nästa gång tar vi Stockholm! :)


Rummet var inrett i en fin "strand"-stil.


Utsikt från hotellfönstret.


Min utstyrsel.


Stranden utanför.

Instagram

Om det är någon som vill följa mig på Instgram där jag lägger upp bilder så är mitt användarnamn under_luggen.


Stringhylla

Stringhyllan är på plats i hallen! Pappa har hjälpt mig att renovera upp en gammal stringhylla som min farfar köpte för... jag vet inte, kanske 40 år sedan? Den har suttit på Strandhem vilket har resulterat i att fanéren har blivit fuktskadad. Efter en hel del jobb så är den uppsatt i hallen i vår nya lägenhet, fint som snus blev det! Nu ska vi bara fundera vad vi ska ha för saker ståendes på den.


Fotvård

Igår var jag på fotvårdsbehandling, jag hade fått det i present av min fina sambo. Fotterapeuten var relativt ny, och ja det märktes lite. Nilles behandling gick jättebra, men hon hade lite problem med mina fötter. Det slutade med att det sprutade blod från min ena lill-tå och hon drog över behandlingstiden minst en halv timme.

Det positiva i det hela är att fötterna ser fina ut, om man bortser från min misshandlade lill-tå, plus att det kändes lyxigt att få en behandling!

RSS 2.0