NIVEA Pure & Sensitive Deo

NIVEA Pure & Sensitive Deo heter den antiperspirant som jag fått hem några exemplar av för att testa tillsammans med er. Här följer lite information som jag har tagit ut Niveas katalog:

En ny mild antiperspirant helt utan alkohol, parfym, färgämnen och konserveringsämnen. Speciellt bra för oss som har känslig hud! Den ger effektivt skydd i upp till 48 timmar. Formulan är berkad med kamomillextrakt och avokadoolja.

Skillnaden mellan en deodorant och en antiperspirant är att en produkt som endast förebygger kroppsodör och svettning kallas deodorant, medan en produkt som förhindrar svettningar kallas antiperspirant.


Kroppen är inte min vän

Körde det värsta träningspasset någonsin nu ikväll, jag trodde inte jag skulle lyckas kliva av cykeln när passet var slut (spinning). Det resulterade i att jag ligger helt slutkörd i sängen och bara längtar efter att få gå och lägga mig.

Jag är inte vän med min kropp just nu, två ggr om året får jag utslag av Rosacean i ansiktet. En gång när värmen/solen kommer och en gång när kylan kommer till vintern. Taaaada, våren är här = hejsan mängder med utslag i hela ansiktet! Blä...

Buzzador

Kära vänner, nära och kära. Jag har gått och blivit en buzzador. Det innebär att jag kommer att utföra en hel del test, jag väljer själv vad jag vill vara med på, men det är oftast test av olika typer av produkter. Allting är frivilligt. Jag är nu mer en testkanin!



Jag får hem produkterna gratis, det enda jag behöver göra är att testa dem och rapportera vad jag tyckte via internet.

Min första kampanj som jag fick för mig att testa trodde jag innebar en relativt enkel arbetsinsats. Men efter att ha hämtat ett paket från  posten så fick jag en mindre chock. I paket låg inte mindre än 11 stycken deodoranter (antiperspiranter) från Nivea. Herregud, visserligen svettas jag, men inte så mycket tänkte jag...

Efter att ha läst på så insåg jag att tanken var att jag skulle dela ut deodoranterna till vänner och bekanta och be dem testa och ge sitt utlåtande. Det är inget lurendrejeri, det är det välkända märket Nivea som vill nå ut med sina produkter på detta sätt.

Så bli inte förskräckta om jag ber er att ställa upp med era armhålor, ni kan ju se det som att ni får en gratis antiperspirant! Mer info kommer inom kort.

Lokaltidningen

Jag blev intervjuad för Lokaltidningen i fredags. Ingen stor intervju verkligen inte, men jag blev haffad utanför biblioteket och de ville ta bild och ställa frågor... Så ni får leta upp mig i tidningen när den kommer i brevlådan!

Minnen om resdagar

Ibland saknar jag den gamla tiden. Jag satte igång med att rensa bokhyllan idag och fick fram gamla foton, bl.a. en jättefin fotobok som Emelie gav mig när jag fyllde år. Hon har klippt ut bilder från vår tid tillsammans och gjort kollage. Så fint!

Jag och Emelie reste alltid tillsammans förr, men det har inte blivit av på länge. Jag har fortfarande många resor planerade i huvudet som vi ska göra, väntar bara på att det ska finnas tid och pengar till det. Men jag tänker tillbaka med ett stort leende på våra äventyr, minnena kommer jag alltid att bära med mig. Just nu saknar jag henne lite extra mycket eftersom hon är ute och reser utan mig, jag hade mer än gärna bytt ut den här gråa helgen mot att ligga i hängmattan bredvid henne för att sedan ge oss ut på djungelsafari. Med tanke på hur våra resor brukar vara vet jag att vi hade haft det sjukt roligt och mycket skratt åt våra dumma påhitt :) men det kommer, det vet jag!


Plötsligt händer det

Jag kanske ska släppa nyheten här på bloggen också kom jag på. Vi har mer eller mindre köpt en lägenhet! Anledningen till att jag säger mer eller mindre är flera, men en utav dem är att vi har endast skrivit på kontrakt och inte blivit godkända av föreningen eller för den delen betalt lägenheten än. Men det ska väl gå vägen de sista delarna också.

Det känns bra, inga tveksamheter och ingen ånger. Det gar tagit sin lilla tid, men nu har vi hittat en lägenhet som äntligen uppfyller många utav våra krav. Föreningen är kanon, stor inglasad balkong, lägenheten är i väldigt bra skick osv.

Så nu har vi redan börjat planera lite hur vi vill ha det, vilka möbler som vi ska sälja och lite sånt. Och till min stora förvåning så är jag och Nille mer eller mindre HELT överens. Nille kan t.ex. titta på Ikeas hemsida och peka på ett sängbord och en garderob som han tycker är sjukt snyggt, och jag håller på att trilla av stolen när han pekat ut exakt de sakerna som jag också gillar! Så, det här kan ju inte bli annat än bra! :)

Förresten, vi flyttar i juni för er som undrar :)

Utrensning

Jag vet inte var energin kom ifrån, men jag har satt igång och rensat bland alla prylar man samlat på sig genom åren. Det är en väldigt befriande känsla att rensa ut! Samtidigt slås jag av hur mycket saker och kläder som man slösat pengar på som kanske inte riktigt var ett ordenligt genomtänkt köp. Men många klädesplagg är sånt som jag inte känner att jag passar i. Det är helt enkelt inte min stil längre och jag märker att jag mognar sakta men säkert i klädstilen. Den där kortkorta kjolen med zebra-mönster är kanske inte riktigt "jag" längre...

Jag ska försöka sälja/skänka så mycket som möjligt, vill inte slänga saker som är fullt funktionella. Återvinning och återanvändning är det bästa!

Med detta hoppas att det ska föra med sig att jag ska försöka tänka på att göra smartare köp med bättre kvalitet i framtiden. Dessutom kan man försöka ta sig en titt på vad man faktiskt har och på det sättet minska inköpen.

Tyst

Oj vad tyst det har varit här den sista tiden. Har väl egentligen inte så mycket att skriva nu heller. Ingenting blir som man vill ha det. Man kämpar på i det tysta men vart är man på väg?

RSS 2.0