Facebook

Jag tror jag smäller av snart, hur kan folk leva genom facebook på detta viset? En av mina kontakter på Facebook uppdaterade idag sin status "måste nog åka till akuten snart, har såna enorma bröst och magsmärtor". Men herregud människa! Åk in till akuten istället för att Facebooka om det!!!

Läkarutbildningen nästa?

Under ett litet mindre sammanbrott under en räkneövning idag då en väg vägrade att dimensioneras som jag hade tänkt så satt jag och funderade på vad jag håller på med. Jag läser 6 år för att arbeta med trafik och stadsplanering. Jag kunde ju blivit läkare för ungefär samma tidsåtgång... Men, nu är det ju inte läkare jag vill bli. Jag vill rädda liv genom att öka trafiksäkerheten istället!

Host host

Japp, den obligatoriska höstförkylningen har intagit min kropp. Men idag är jag lite bättre, så imorgon blir det skolan igen. Jag tror att mina bihålor i pannan har lagt av eller så är det bihåleinflamation på gång. Vi får väl se, men ont gör det iaf!

Ovanpå alltihopa har jag världens tandvärk, hade det suttit i övre käken hade jag kopplat ihop det med bihålorna där också men nej, det sitter där nere. Samma tand som går sönder en gång om året ungefär eftersom en dålig tandläkare misslyckades totalt när hon skulle laga ett minihål för några år sedan. Inget vidare.

Skoldags

Imorgon börjar jag skolan igen, fast denna gången börjar jag i Lund. Jag har räknat ut att jag sparar inte jättemycket pendlingstid när jag pendlar till Lund mot vad det tog att åka till Helsingborg. Men visst, det är ändå nästan en halv timme mindre vilket betyder att jag får sova en halvtimme extra... :)

Blogg-problem

Jag funderar på hur jag ska göra med den här bloggen. Problemet är att jag tycker det är svårtillgängligt när man ska skriva inlägg, jag kan inte göra det från varken mobilen eller iPaden. Jag sitter inte så mycket vid datorn så det blir väldigt sällan som jag uppdaterar.
 
Dessutom tycker jag blogg.se som jag bloggar hos ligger efter i utvecklingen. Det är krångligt att ladda upp bilder och som jag nämnde innan stödjer de inte mobilbloggning.
 
Mina alternativ är följande:
- Flytta bloggen till en annan portal
- Lägga ner bloggen
- Köra på här, men i så fall kommer jag försöka profilera bloggen lite mer. Kanske mot träning och hälsa eftersom jag tycker det är himla intressant.
 

Paddling



Jag ber om ursäkt för väldigt dålig kvalitet på bilderna, men de är tagna med min mobil och det är svårt att få till det när ljuset börjar försvinna.
 
Vi var ett gäng och paddlade kanot i Immeln utanför Kristianstad, vi slog läger på en ö och det var himla lyckat alltihopa! Vi grillade och fiskade, vädret höll sig på mattan och det blev en fin helg. Det enda negativa var när vi skulle paddla hemåt när motvinden satte i, usch!
 

Coldplay live i Parken Köpenhamn




Jag har äntligen fått se mitt absoluta favoritband live! Coldplay! Underbara underbara underbara Coldplay... Jag kommer minnas den här konserten så läger jag lever. Jag känner verkligen att jag behöver aldrig gå på konsert igen för det här var så jädrans bra! Att man kunde bli så lycklig av att få se någon spela live visste jag inte, men nu vet jag och jag är glad att jag inte är ovetandes längre.
 
http://www.youtube.com/watch?v=JI-o25K6B-E
 
Klicka och lyssna!
 

Chokladbollar

Jag experimenterar just nu mycket i köket, det är så himla kul att testa andra lösningar på "klassisk" mat. Jag har gett mig på att göra chokladbollar två gånger nu med olika typer av nyttiga ingredienser.
 
Första gången gjorde jag dem på en bas av dadlar istället för smör och socker. Det var krångligt att mixa dadlarna som satte sig fast på insidan av mixerskålen, men jag gillade smaken. Nille gav dem ett lägre betyg eftersom han tyckte de smakade för mycket dadlar.
 
Idag gjorde jag ett nytt försök, denna gången hade jag ekologiskt jordnötssmör i som bas istället för dadlar och sötade med sukrin och proteinpulver. Jag tycker inte det blev så bra, konsistensen är exakt som vanliga chokladbollar, men smaken är lite träig... Nille har inte smakat än, tänkte lura honom sen när han kommer hem och se om han märker någon skillnad :)
 
Det som är så bra med dessa alternativ är att de dels är mycket nyttigare än vanliga kakor eftersom man slipper socker och smör, men dessutom innehåller de ingredienser som är det väldig bra att äta vid uppladdning innan träning. Fettet i nötterna ger nyttig energi inför ett hårt träningspass, havre som ger långsam energi till musklerna med kolhydrater. Med proteinpulver får man dessutom i sig protein som är jätteviktigt inför träning!
 

Tidigt födelsedagsfirande

Jag har redan fått mina födelsedagspresenter av Nille trots att jag fyller år om en månad. Det måste bero på att jag är så himla snäll och verkligen förtjänar presenter, för de var himla fina! Tack världens bästa sambo!
 
Ett par nättare sportskor som jag ska använda i vardagen eftersom jag misshandlar mina tassar i alla dessa ballerinaskor jag använder.
Sjukt fräcka och i en härlig färg, och det bästa av allt, de sitter som gjutna på mina tassar!
 
Dessutom fick jag en löparjacka eftersom jag alltid snor Nilles... På mig ser det dock inte ut som en jacka när jag lånar Nilles utan snarare som ett tält, så det passar väldigt bra att få en i sin egen storlek. Till jackan fick man ett par byxor också.
 

Bilderna är hämtade från Stadium.
 

RSS 2.0