Svaret på vad jag klädde ut mig till

Jag var utklädd till Lilla My, och inte Snusmumriken som Alex så glatt utbrast när han såg mig...



Helgen är på ingång

Den här helgen bjuder på blandad kompott. Ska försöka få med mycket nöje och lite nytta också för den delen.

Ikväll flyttar jag. Ha, kan riktigt föreställa mig era förvånade ansiktsuttryck nu :) Bara tillfälligt, flyttar hem till föräldrarna över natten. Ska nämligen äta god middag där ikväll, brodern kommer hem och vi ska bara ha det trevligt och umgås. Sen tänkte jag sova över för jag vill träna afrikanskdans tidigt imorgon bitti, föräldrarna bor på lagom avstånd från Friskis och svettis. Plus att jag slipper cykla hem ikväll när det är kallt och mörkt. Och det här får ni inte säga till mina föräldrar, men jag tror att de tycker det är rätt mysigt att ha båda sina barn hemma igen ;)

Lördag ska jag som sagt träna först, sen bjuder jag en vän på lunch här hemma, ska komma på något riktigt gott att laga till. Ska se till att hinna fixa min och Nilles utklädnad, för på kvällen är det dags för den obligatoriska halloweenfesten! Vad jag ska vara utklädd till får ni vänta lite med att se, men jag ska ge er en ledtråd... Jag bor i Mumindalen, men jag är inte ett Mumintroll. Svaret kommer efter lördag! :)

Söndag ägnar jag åt skolarbete och gå och titta på en lägenhetsvisning. Lägenheten ligger här vid Värnhem och ser väldigt spännande och intressant ut av det jag kan utläsa av beskrivningen. Länken dit är: http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2,5rum-varnhem-malmo-kommun-nobelvagen-82-2860098


Snälla människor

Igår hade jag ett mindre sammanbrott. Jag kände mig rätt uppgiven vad gäller skolarbete och orkade inte ta tag i saker. Jag tycker att tekniken motarbetar mig hela tiden. Är det inte en skrivare som vägrar fungera så är det ett ritprogram som är så invecklat att det knappt går att rita ett streck på skärmen.

Idag gick det liiite bättre dock. Jag vet inte om det står skrivet "HJÄLP" i pannan på mig, men idag har jag fått otrolig hjälp av en del av mina klasskamrater som frivilligt utan att man ens har behövt be om det satt sig och hjälpt mig. Jag känner att det är otroligt skönt att det finns så snälla personer som lägger ner tid på en trots att de har mycket annat att ta itu med. Det finns hopp om världen :P Det hela resulterade iaf i att jag blivit klar med två uppgifter idag, äntligen! Och det viktigaste av allt, lite nytt självförtroende till mig.

Ledig idag

Idag har jag en dag hemma, för första gången den här terminen tror jag har vi inget på schemat! Snacka om lyx, flänga till Helsingborg varje dag är verkligen inte min största hobby.

Har fixat på balkongen och äntligen slängt alla växter som dött i kylan. Ser lite fräschare ut med lite fin ljung och inte en massa dött. Jag har försökt hjälpa Nille med hans outfit till halloweenfesten på lördag, jag testade min igår och tror jag har koll på läget för en gångs skull.

Tänker en del på julen, nu är det snart en månad kvar bara tills allt sätter igång. Ska försöka ha lite julmys och inte bara stress! Julmarknader, julpyssel, allmänt julmys, ja tack!

Bildlek

Från kameran på senaste tiden:












Belle Paris

Då var man hemma från Paris. Det var kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig, det var kallt och regnade. Men vi hade det bra och mysigt, åt gott och fick himla mycket kultur i oss!


















Funderingar

Saker och ting jag funderar på just nu:

- Varför har jag fått ett sms från avsändaren "Anonym" som är skickat år 1970?

- Hur kan jag ha blivit av med ett par byxor och en kjol? Tro mig, jag har letat!

- De påstår att iPhone 3 är gratis nu när iPhone 4s har släppts. Jaha, då kan jag väl FÅ en sån?

- Varför har jag så svårt för att sova nu för tiden?

- Hur packar man när Paris har en variernade temperatur mellan 15-28 grader från dag till dag?

Ett år äldre

Jo, då har man gått och blivit ett år äldre! Vet inte om jag vill påstå att jag känner mig äldre, i stället för rynkor har jag fått en himla massa finnar, ungefär som en andra pubertet. Så om det är så här det är att fylla 25, då vill jag gärna gå tillbaka till tiden innan finnar! :(

Men jag har firat ordentligt! Födelsedagen bjöd på väldigt många grattishälsningar, besök av familjen och paketöppning, restaurangbesök på Hai. Det var en riktig kanondag, och jag var så nöjd! På lördagen firades födelsedagen igen, med nästa hela min släkt och större delen av min lånade släkt :) Det var superfint väder, allting gick relativt smidigt och kvällen flöt på. Tack alla för uppvaktningen, och mamma och pappa för festen!

Firandet är dock inte över... Paris närmar sig med stormsteg och i slutet av den här veckan sitter jag på ett café och äter croisant och dricker kaffe. Sen lite längre fram ska jag se till att fira med kompisarna också. Puh, sen får det räcka ;)


RSS 2.0